Skip to main content

Screenico

Videowall

Offerte vragenLees verder

Videowall, videomuur, videowand, digitale muur, groot videoscherm, grote wandprojectie, reuzeprojectie, beeldschermmuur zijn de vele benamingen voor dit product.

Deze kunnen zijn samengesteld uit LCD-displays of uit LED-tegels, dit voor zowel indoor als outdoor. Bij een LCD-videowall worden LCD-displays tegen elkaar geplaatst om één groot scherm met haarscherp beeld te vormen. Deze toepassing is enkel geschikt voor binnen. De videowall die bestaat uit LED-tegels wordt op dezelfde manier gekoppeld maar kan een minder scherp beeld weergeven (afhankelijk van de pixels). Deze zijn ideaal voor outdoor gebruik, al kan u ze uiteraard ook binnen gebruiken.

De videowall is gebaseerd op hetzelfde systeem als de LED-trailers die u in het straatbeeld aantreft. Vele automerken en retailers maken reeds gebruik van een dergelijke wall, en dat zowel binnen als buiten. Door de grootte en de helderheid van het reuze videoscherm kan u uw boodschap tot in de kleinste details weergeven.

Toepassingen voor videowalls

Naargelang de ruimte waarover u beschikt, kan u opteren voor een oplossing aan de muur of vrijstaand, zodat u bijvoorbeeld ook een videowall in uw etalage kan installeren. Hiervoor gebruiken we tegels of displays die we aan elkaar koppelen tot het door u gewenste formaat.

Productspecificaties:

  • P2, P2.5, P4, P6, P8, P10
  • UTP, HDMI en USB-aansluiting
  • Helderheid van 500 CD/M² tot 3000 CD/M²
  • Automatische dimmer (optioneel)
  • 4G router (optioneel)
  • Mediaplayer
  • Beugel(s) (optioneel)

De LED-technologie evolueert constant, waardoor pixels steeds kleiner worden en ook van dichtbij een uitmuntend beeld vertonen. Daardoor worden ze nu ook indoor veel gebruikt. Bij een videowall met LCD-schermen zal er wel steeds een kleine naad te zien zijn, wat doorgaans niet als storend wordt ervaren.

Fotogalerij

Hieronder zie je enkele mogelijkheden van deze toepassingen.

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.