Skip to main content

Screenico

Diensten

Offerte vragenLees verder

Expertise en service

24/7 bereikbaar per telefoon, sms & e-mail

Dankzij onze gedrevenheid en onze jarenlange ervaring in de mediasector haalt u op elk moment het meeste uit uw schermen. Onze medewerkers volgen de nieuwste ontwikkelingen en trends in beeldschermtechnologie en -software op de voet op.

Die inzichten gebruiken we om samen met u een technische oplossing uit te werken die perfect inspeelt op uw specifieke wensen. Nu en in de toekomst, want ons software team werkt dagelijks aan nieuwe apps en updates, zodat u steeds gebruik maakt van de best beschikbare technologie.

Garantie

2 tot 3 jaar garantie mogelijk

Op onze professionele producten bieden wij twee jaar garantie, die eventueel kan worden uitgebreid tot drie jaar.

Wanneer wij hardware en software leveren, bieden we gratis twee jaar on-site garantie. Doet er zich een probleem voor, dan komen wij gratis bij u ter plaatse de situatie oplossen. Indien nodig vervangen wij het scherm door een nieuw exemplaar.

Tot slot bieden we ook 24/7 service via telefoon, live chat, e-mail en sms.

Grafisch ontwerp

Wij ontwerpen voor u

Heeft u of uw team geen kaas gegeten van "content creation"? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Onze grafische vormgevers zitten al jaren in het vak en hebben elk hun eigen specialiteit. Zij maken graag voor u beeld en videomateriaal op om op uw beeldschermen af te spelen.

Omkasting

Volledig geïntegreerd in uw interieur

Wil u uw scherm graag in een omkasting of liever volledig geïntegreerd in uw interieur? Beide behoren tot de mogelijkheden. Leg uw ideeën aan ons voor en we werken samen de meest geschikte oplossing voor u uit.

Leasing

Makkelijk en voordelig

Wil u uw investering graag spreiden over een bepaalde termijn? Ook dat kan. U kan onze hardware en software leasen, zonder inbreng van voorschot of restwaarde.

Opgelet: leasing is een soort lening en heeft dan ook een extra kost.

Software

Interactieve prestaties met onze gebruiksvriendelijke software

Wil u de gebruiksvriendelijkheid van onze software graag eens op voorhand testen? Geen probleem. Wij maken voor u gratis een proefaccount aan.

Met onze digitale softwarewijzer, volgt u stap voor stap hoe u uw beelden op het scherm brengt, van opmaak tot uiteindelijke presentatie. U kan ook steeds gratis advies inwinnen via telefoon, sms, e-mail of live chat.

Meer over onze software
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.