Skip to main content

Screenico

Digitaal stoepbord

Offerte vragenLees verder

Een digitaal stoepbord, digitaal A-board of ook wel digitaal klapbord genoemd zijn de meest courante benamingen voor dit product.

Het betreft een dubbelzijdig bord van 64cm x 80cm met ingebouwde P3 LED-displays waarop u alle mogelijke content kan afspelen. Het traditionele krijtbord op de stoep kan u perfect vervangen door een digitaal scherm waarop u op elk moment van de dag snel uw boodschap kan aanpassen. Deze borden zijn eenvoudig te bedienen via PC, tablet of smartphone. Uiteraard doet een digitaal stoepbord meer dan een beeld of video afspelen.

U kan ook gerichter op potentiële klanten gaan inspelen door bijvoorbeeld tijdsgebonden advertenties te plaatsen. Wat denkt u er bijvoorbeeld van om bij 25°C automatisch uw ijsjes te gaan promoten, of ’s middags een lekkere lunch aan te bieden? Of de bananen in een 1+1-actie te koop aanbieden voor ze overrijp zijn? Simpel, toch?

Toepassingen voor digitale stoepborden

Met een digitaal stoepbord kan u voorbijgangers informeren, inspireren en activeren. Gedaan met die dure opmaak van posters. Voortaan kan u makkelijk zelf content maken met onze software. Met de standaard aangeleverde lay-outs kan u uw content eenvoudig zelf vormgeven. Zelfs iemand met een zeer beperkte PC-kennis tovert zo de leukste content op het scherm.

Formaten:

  • Dubbelzijdige Led P3 display
  • Formaat 640 mm x 800 mm
  • 220 V aansluiting
  • Ingebouwde mediaplayer met software
  • TB6-aansturing

Fotogalerij

Hieronder zie je enkele mogelijkheden van deze toepassingen.

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.