Skip to main content

Screenico

Displays

Offerte vragenLees verder

Displays, beeldschermen, digitale borden, communicatieschermen, interactieve schermen, elektronische schermen, LCD-schermen, digital signage…

Het zijn maar enkele benamingen voor dit product. Maar welk merk u ook gebruikt, alle schermen hebben dezelfde functionaliteit, namelijk beeldschermcommunicatie!  Kiest u voor een display met LED of LCD-schermen; beide technologieën brengen beelden in hoge kwaliteit met de nodige lichtsterkte. Afhankelijk van het doel waarvoor u het scherm wil gebruiken, kan u nog een keuze maken op basis van technische aspecten zoals helderheid (lichtsterkte) of brightness, uitgedrukt in CD/M² (CD = candela = lichtpunten, per m²).

Beeldschermen zijn onmisbaar geworden in de dagelijkse communicatie. Ze worden niet alleen ingezet als digitale borden om klanten te informeren, maar ook om klanten te inspireren, te motiveren en te activeren. We spreken dan van digital signage, of narrowcasting, waarbij u digitale beelden of video’s via software op een beeldscherm laat verschijnen.

Toepassingen voor displays

De mogelijkheden van digitale signage zijn quasi oneindig.

U kan displays gebruiken als digitaal menubord, horecabord, reclamebord, wegwijzer (wayfinding), digitale poster, informatie- en communicatiescherm… u kan zelfs meerdere displays combineren en ze met een splitter synchroon (gelijktijdig) laten draaien. U kan ook verschillende toepassingen combineren en bijvoorbeeld via uw vitrinescherm een 1+1-promoactie onder de aandacht brengen, terwijl uw digitale posters tegelijkertijd de nieuwste collecties presenteren.

Productspecificaties:

  • 32”, 43”, 49”, 55”, 65”, 75”
  • UTP, HDMI en USB-aansluiting(en)
  • Helderheid van 350 CD/M² tot 2500 CD/M²
  • 1920 x 1080 Full HD resolutie
  • 3840 x 2160 4K resolutie
  • Ingebouwde speakers
  • Afstandsbediening

Als u digital signage wil inzetten in uw bedrijf hoeft u niet altijd een scherm te kopen. U kan ze bij Screenico ook leasen. In functie van de toepassing – indoor of outdoor – begeleiden we u steeds naar de juiste oplossing.

Fotogalerij

Hieronder zie je enkele mogelijkheden van deze toepassingen.

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.