Skip to main content

Screenico

Touch displays

Offerte vragenLees verder

Touchscreens, touch-displays, aanraakschermen, interactieve schermen, touch-monitors zijn de meest voorkomende namen voor dit type displays.

De meeste merken hebben dit soort displays in hun assortiment, maar er zijn verschillen. Deze schermen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en hebben, afhankelijk van het merk, verschillende specificaties. Bij een touchscreen dient u vooral te letten op de snelheid en de helderheid van het scherm. Samen met u maken wij de juiste keuze. Touch-displays of aanraakschermen worden meestal gebruikt voor interactieve communicatie met de gebruiker. Vergelijk het met uw smartphone, waarbij u met een vingertoets uw scherm bedient. Ideaal dus als digitaal onthaal, als bewegwijzering (wayfinding), in de horeca, in een immokantoor, bij een autodealer…

Een touchscreen is bijvoorbeeld aanzienlijk duurder dan een gewone display. Bovendien zorgt u best dat de gebruiker enkel toegang krijgt tot de door u geselecteerde informatie, om misbruik te voorkomen. Niet iedereen gaat ook even zorgzaam om met een touch-display. Als alternatief bieden wij een app aan, waarbij je met de smartphone het scherm bedient.

Toepassingen voor Touch screens

Touch-displays zijn verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen.

Zo zijn er displays met IR-touch en PCAP-touch: beide hebben dezelfde functies, maar naast een paar technische verschillen is vooral de afwerking anders. Zo zit het IR-scherm iets meer naar binnen en loopt het PCAP-scherm gelijk met de omkasting om het geheel een strakkere look te geven. Beide zijn even efficiënt.

Dankzij onze speciale app kan de gebruiker met een QR-code uw scherm op zijn smartphone overnemen. De gebruiker kan dan via de eigen smartphone swipen en keuzes maken die dan op uw display verschijnen. Zo biedt u dezelfde mogelijkheden van een touch-display, zonder dat de gebruiker het scherm effectief dient aan te raken.

Productspecificaties:

  • 32”, 43”, 49”, 55”, 65”, 75”
  • UTP, HDMI en USB-aansluiting(en)
  • Helderheid van 350 CD/M² tot 2500 CD/M²
  • 1920 x 1080 Full HD resolutie
  • 3840 x 2160 4K resolutie
  • Ingebouwde speakers
  • Afstandsbediening

Fotogalerij

Hieronder zie je enkele mogelijkheden van deze toepassingen.

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.